Segítség

1-15400

Hogyan lehet rendelni?

A rendelési folyamat 4 lépésből áll:

Regisztráció

Szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználói profil létrehozása szükséges, ezért kérjük, a rendelés megkezdése előtt regisztráljon oldalunkra ide kattintva. Ha Ön regisztrált felhasználónk, kérjük, e-mail címe és jelszava megadásával lépjen be rendszerünkbe!

A termék kiválasztása

Használja a fenti menüben található Keresést, vagy böngésszen a főoldalon, vagy kattintson betegtájékoztatóink menüpontra. Betegtájékoztatóink menüpontban a szűrés funkcióval segítségével különböző kategóriák – betegség, kiadó szerint válogathat prospektusainkból. A keresett témára kattintva megtekintheti aktuális ajánlatunkat, majd a találatok közül kiválaszthatja a megrendelni kívánt mennyiséget.

A termék behelyezése a kosárba

A felsorolt prospektusoknál látható Rendelés felirat mellett található számra kattintva, vagy azt megváltoztatva teheti az adott terméket a kosarába. A kosaram linkre kattintva megtekintheti rendeléseit, és itt módosíthatja is azokat: kivehet egyes prospektusokat a kosarából, megváltoztathatja a megrendelendő mennyiséget, de rendelését teljes egészében vissza is vonhatja.

A rendelés jóváhagyása

Rendelésének befejezéséhez kattintson a „Rendelés jóváhagyása” gombra, miután ellenőrizte a regisztrációja során megadott megrendelői adatok helyességét. Ha a cím helytelen, adja meg a helyes adatot! A folytatáshoz kattintson a „Megerősítés” gombra! A rendelését követően az IDS Medical Kft. munkatársa a megadott címre megküldi a részletes rendelés visszaigazolást. Amennyiben jelenleg nem szállítható megjelölés található a prospektus elérhetőségénél, az azt jelenti, hogy az hálózatunkból éppen kifogyott. Rendelését ebben az esetben a következő beérkezéskor tudjuk teljesíteni.

Kiadó:

The Courses